Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.

Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.

Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25.
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl
Wij zijn ook te volgen via facebook en instagram!
Facebook: https://www.facebook.com/activiteitencommissieouddorp
Instagram: activiteitencommissie_ouddorp

Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.

Opbrengst acties mei
Mei was een drukke maand wat de acties betreft. Zo was er de Moederdagactie, de Pinksteractie en werden er tussendoor lootjes, speurtochten en broodjes verkocht. Dat was ook terug te zien in de opbrengst:
- Moederdagactie €676,56
- Pinksteractie €824,05
- Verkoop speurtochten €220,-
- Verkoop lootjes €532,-
- Verkoop broodjes tussendoor €77,45
Daarnaast mochten we €700,- ontvangen van de familie Meijer van de spullen die ze aan de straat verkocht hebben. De totale opbrengst in mei kwam daarmee op €3.030,06. Een bedrag waar we heel blij en dankbaar voor zijn! We willen alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage hierin.

Vaderdagactie
D.V. 20 juni is het weer Vaderdag en daarom hebben we een actie waarbij u zelf BBQ-pakketten kunt samenstellen met vlees van Puur Vers. Het vlees kunt u natuurlijk ook voor uzelf kopen. Daarnaast hebben we wijn van Sperling Wijnen, bier van Solaes en natuurlijk de heerlijke zelfgemaakte advocaat van Cees Grinwis. Ook is het mogelijk om prachtige pioenrozen van Biemond te bestellen.
Op de achterkant van deze Kleine Kracht is een overzicht van de producten te vinden.
U kunt t/m 16 juni 17.00 uur uw bestelling plaatsen via: www.tinyurl.com/vaderdagactie2021 of via de QR-code hiernaast. Ook kunt u mailen naar: activiteitencommissie@hervormd ouddorp.nl of bellen/appen naar Marianne van Wijk (0613264983).
De bestelling kan zaterdag 19 juni tussen 10.00u en 12.00u afgehaald worden bij de Hervormde Kerk (Weststraat 2, Ouddorp) of bezorgd worden voor €1,- (alleen in Ouddorp). Hierbij zullen wij natuurlijk de maatregelen in acht nemen.

Fietspuzzeltocht
We willen u er alvast aan herinneren dat we 2 augustus weer de jaarlijkse fietspuzzeltocht willen houden. Daarvoor zijn we nog op zoek naar sponsors voor tasjes, pennen, flesjes drinken, snoep en andere spullen die mee kunnen in de tas. Wilt u sponsoren of weet u iemand die wil sponsoren, laat dat dan weten aan Daniëlle Quist (06-23464879).

Tuintjesmarkt
14 augustus zal er (onder voorbehoud) weer een tuintjesmarkt georganiseerd worden door de Dorpsraad Ouddorp. Als activiteitencommissie lijkt het ons leuk om hierbij aan te sluiten. Het idee is dat als u iets wilt verkopen voor de kerk, u zich dan daarvoor te zijner tijd aanmeldt bij ons. Als u geen spullen heeft, kunnen wij voor spullen zorgen (zoals rommel, kleding, etenswaren, enz.) en indien nodig ook voor een kraam. Een soort van jaarmarkt dus, maar dan verspreid over het dorp!