zaterdag 1 december 2018

Concert m.m.v. Chr. kamerkoor 'Da lui cantiamo'

Datum: 
 zaterdag 1 december 2018
Tijdstip: 
 16:00 uur

Op D.V. 1 december 2018 hoopt Christelijk kamerkoor Da Lui Cantiamo onder leiding van Willem Christian Meyboom een concert  te verzorgen in de Hervormde kerk van Ouddorp aan de Weststraat. Aanvang is 16:00 uur, de kerk zal vanaf 15:30 uur geopend zijn. De muzikale begeleiding zal in handen zijn  van Jan Bezuijen, die ook een tweetal orgelsolo’s hoopt te verzorgen.

Tijdens het concert zal er ruimte zijn voor koorzang, samenzang, meditatie en de genoemde orgelsolo’s als  muzikale intermezzo’s. We hopen u hierin mee te nemen in de tijd van advent tot kerst.

Christelijk kamerkoor “Da Lui Cantiamo” (van Hem zingen wij) is een vocaal ensemble dat bestaat sinds 2011. Het ensemble bestaat momenteel uit 3 sopranen, 4 alten, 3 tenoren en 1 bas, een interkerkelijke groep uit verschillende woonplaatsen, maar met allen een enorm plezier in het gezamenlijk zo mooi mogelijk vertolken van het evangelie middels zang. De muzikale leiding is in handen van de enthousiaste en zeer kundige dirigent Willem Christian Meyboom uit Brielle. Het repertoire omvat van klassiek tot en met modern, maar we vertolken ook de psalmen, gezangen en geestelijke liederen. Jaarlijks worden een aantal concerten verzorgd of wordt hieraan medewerking verleend.

Wij repeteren wekelijks op de eerste maandag van de maand en de overige  dinsdagavonden van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Hervormde kerk aan de Weststraat in Ouddorp. Tot het einde van 2018 zijn echter alle repetities op dinsdag.

Wij zijn nog op zoek naar een aantal sopranen, tenoren en bassen. Als je graag zingt in een enthousiaste groep onder een dirigent als hierboven beschreven, twijfel dan niet langer, zet de stap en kom proeven van het moois dat we iedere week mogen beleven.
Voor aspirant-leden geldt een wederzijdse proefperiode van 4 weken. Na die periode wordt in overleg met de dirigent door beide partijen afgestemd of en hoe we met elkaar verder gaan.
Schroom dus niet en laten we volgende week dinsdag kennis maken tijdens onze volgende repetitie.
Als je eerst meer info wilt hebben, bel dan naar onze voorzitter op 06-18683206

 

terug