Kerkenraad Kerkenraad

Omdat de kerkenraad niet voltallig uit de gemeente kon samengesteld worden, wordt de kerkenraad bijgestaan door de kerkenraden van omliggende gemeenten. De volgende personen nemen zitting in de kerkenraad:

Predikant:
Ds. C. van den Berg (preses)

Ouderlingen:
E. Grinwis
C. Grinwis
J.A. Struik (ouderling-kerkrentmeester)
C.A.L. Leijdens, Sommelsdijk (ouderling-kerkrentmeester)

Diakenen:
T. Grinwis (scriba)
Chr. van Huizen
M. Bom, Nieuwe Tonge

Naast bovengenoemde ouderling-kerkrentmeesters maken de onderstaande personen
deel uit van het college van kerkrentmeesters:

L.K. Roelse (secretaris kerkrentmeesters)
M.P. Tanis

Voor verdere contactgegevens zie contact

Wijkindeling ouderlingen:

Wijk C. Grinwis:
Alexanderpark; Alexanderstraat; Beatrixweg; Bernhardweg; de Duinen; Emmaweg; Geleedststraat; Groenedijk; Hermansweg; Het Bosje; Het Oude Nieuwland; Hoge Pad; Ireneweg; Jonkerstee; Julianaweg; Klepperduindreef; Klepperweg; Klingendaal; Koolweg; Langedijk; Margrietweg; Marijkeweg; Noorderduin; Noordweg; Oosterweg; Oude Nieuwlandseweg; Pinusoord; Poldersbos; Prins Hendrikweg; Strandweg; Vliedberglaan; Vrijheidsweg; West Nieuwlandseweg; Westduinweg; Westeinde; Westerweg; Westvoorn; Wilhelminaweg en Zuidhoek.

Wijk E. Grinwis:
Achterweg; Blomweg; Bokweg; Boompjes; Bosweg; Broekweg; De Eco Punt; De Kruse; De Punt; Dijkstelweg; Dirkdoensweg; Dolphijn; Doornweg; Dorpstienden; Dorpsweg; Duinkerkerweg; Eikenhof; Elzenhof; G.C. Schellingerweg; Havenweg; Hazersweg; Hoenderdijk; Hofdijksweg; Kabbelaarsbank; Kelderweg; Klarebeekweg; Klinkerweg; Kommersweg; Middelplaat; Molenblok; Molenweg; Noordzeepark-Doggersbank; Ossenhoek; Ouddorpse Haven; Oudelandseweg; Parklaan; Port Zélande; Raadhuisstraat; Scheerhoek; Smalle Einde; Spaanseweg; Stationsweg; Stelleweg; Stoofweg; Vijverhof; Vijverweg; Vissersstraat; Waterweg; Weststraat; Wittestraat en Zuidweg.

Wijk J.A. Struik:
Achter ’t Hof; Bieningen; Blauwesteen; Braamstove; Bredeweg; Cichoreilaan; De Gracht; De Kille; Diependorst; Duffelweg; Heijburg; Hoofdlandseweg; Kerkhoek; Maerenseweg; Meekrapweg; Molentienden; Oudenhil; Preekhillaan; Pretoriuslaan; Rustburg; Schansweg; Spreeuwenstein; Springert; Steenkreek; Steenweg; Stenenbaak; ’t Koejepad; 't Voorste Blokkie; Van Kerkwijkhof; Vogelmeet; Volgerblok; Vuurbaak; Zeebrekersweg, Zouthoek, alsmede de postcode gebieden buiten Ouddorp.