Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.

Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.

Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25.
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl

Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.

Terugblik fietspuzzeltocht
We mogen terugkijken op een zeer geslaagde fietstocht, de opkomst was overweldigend. Waar er doorgaans ruim 100 deelnemers zijn waren er nu ca. 215! We hadden hier uiteraard niet op gerekend, waardoor er niet voor iedereen een (volledige) goodiebag was. Gelukkig pakte iedereen dit goed op. Ook zijn er later nog 13 fietspuzzeltochten verkocht. We zijn dan ook blij met en dankbaar voor de onverwachte opbrengst van € 1.086,55.

Septemberactie: heerlijke versgebakken kibbeling
Er is weer een actie! Deze maand kan er heerlijke versgebakken kibbeling besteld worden. U kunt uw bestelling tot uiterlijk 16 september doorgeven en de bestelling zaterdag 19 september afhalen op het kerkplein. Helaas is het door de regels i.v.m. Covid-19 niet mogelijk om de kibbeling op het terrein van de kerk op te eten. Ga voor uw bestelling naar https://tinyurl.com/septemberactie2020 of scan de QR-code hiernaast. U kunt uw bestelling ook aan Daniëlle doorgeven (06 23464879) of per mail: activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl.
De prijzen zijn:
- Kleine bak kibbeling € 5,-
- Middel bak kibbeling € 6,50
- Grote bak kibbeling € 8,50
- Bakje saus € 0,50
- Bezorgen kost € 1,-
Op Facebook en Instagram hebben we een actie, waarbij
we een grote bak kibbeling verloten. Kijk dus snel op een van onze pagina’s!

Andere acties
Naast de septemberactie willen we komende maanden weer enkele acties te doen. Een aantal mensen hebben al wat ideeën gegeven, waarvoor dank; deze zullen we zeker mee overwegen. Mocht u nog een idee hebben, ieder idee is welkom!

Nieuwe kleding te koop
Bij deze een herinnering dat we nog nieuwe kleding te koop hebben, gekregen van (sport) kledingzaak S.O.S. in Ouddorp.
Het gaat om:
- ski/regenpakjes van het merk Regatta: deze zijn er in het roze in maat 80 en 86 en in blauw in de maat 80. Ze kosten 5 euro per stuk.
- skipullies van het merk Rucanor: deze zijn er in kleuren rood, roze, okergeel of bruin, in de maten M, L en XL en kosten € 2,50 per stuk. Niet alle maten zijn in elke kleur beschikbaar dus vraag naar de mogelijkheden!
Interesse in een artikel? Neem contact op met Daniëlle Quist via 06 23464879 of doe een mailtje naar activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl