Welkom Welkom
Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.

Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.

Iedere zondag komt de gemeente samen om God te loven en te prijzen en naar Zijn Woord te luisteren. Er zijn twee kerkdiensten, om 9.30 uur en om 18.00 uur. De voorzang wordt vijf minuten voor de aanvang van de dienst gezongen. Wij nodigen u hartelijk uit deze diensten mee te maken. Tijdens de morgendiensten is er kinderopvang.

Kerk in beeld Kerk in beeld

Aankomende diensten Aankomende diensten
Zondag 25 augustus
9:30 uur Ds. E. Gouda Nieuw Lekkerland
18:00 uur Ds. J. Lohuis Scherpenisse

Zondag 1 september
9:30 uur Ds. A. Simons Montfoort
18:00 uur Prop. F.A. Visser Nieuwerkerk

Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten

Financieel steunen? Financieel steunen?
Als u onze gemeente een warm hart toe wilt dragen kan dat heel eenvoudig online.
Onze website is namelijk uitgebreid met een module dat u onze gemeente financieel kunt steunen door middel van een gift via Ideal.
Klik hier om ons direct financieel te steunen.
Hartelijk dank alvast!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van augustus is weer beschikbaar.
Klik hier voor de online versie.

Zomerprogramma Zomerprogramma

In de zomermaanden worden er diverse muzikale evenementen georganiseerd in de Dorpskerk en is vanaf 13 juli tot 14 september de kerk op zaterdag open voor publiek. Kijk hier voor een overzicht.
Van harte welkom!
lees meer ยป