We kijken dankbaar terug op een mooie fietspuzzeltocht begin augustus. Er fietsten en puzzelden bijna 200 mensen met ons mee. De opbrengst van deze avond is € 1000,47. We bedanken iedereen hartelijk die geholpen heeft om deze avond tot stand te brengen. Daarnaast ook dank aan alle sponsoren voor de (inhoud van de) goodiebags en de prijzen van de puzzel! De prijswinnaars waren Rosa Mierop, Annelie Westdijk en mw. A. Akershoek. Ze hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Boerenlanddag 3 september
Op 3 september is de kerk open tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Er zal op verschillende momenten muziek klinken in de kerk verzorgd door Musica Sororum. Bij voldoende hulp willen we een terras opzetten met lekkere (pudding)broodjes, de beroemde heerlijke wafels en koffie om even uit te rusten van de activiteiten op het dorp. Vooraf bestellen van puddingbroodjes is mogelijk, zo grijpt u niet mis. De puddingbroodjes kosten € 1,25 per stuk en 4 voor € 4,-. Voor meer informatie, het vooraf bestellen van puddingbroodjes en/of aanmelden voor hulp op deze dag kan contact opgenomen worden met Rianne (zingeninouddorp@gmail.com / 06-10332631). Iedereen is van harte welkom!