Nieuws Nieuws
Inzamelen tweedehandsspullen en kleding
Heeft u net de kasten uitgezocht of het huis opgeruimd, denkt u dan aan onze markt?! Tweedehands spullen (geen grote meubelstukken of grote elektronica!) voor de rommelkraam op de jaarmarkt kunnen bij fam. Meijer (Dorpsweg 39a) gebracht worden.
Heeft u nieuwe of gebruikte (maar nog goede) kleding over? Dan kunt u deze schoon inleveren bij Anne Grinwis (Preekhillaan 12) of elke donderdagochtend voor 11.00uur in de Morgenster.

Boodschappen inleveren
Ongebruikte boodschappen kunnen weer ingeleverd worden voor de boodschappenkraam waar bezoekers deze boodschappen kunnen winnen. Let hierbij op dat de producten een houdbaarheidsdatum hebben tot na 19 mei! Deze producten kunnen worden ingeleverd bij Anne Grinwis of Daniëlle Quist (Emmaweg 3). Mocht er niemand thuis zijn, dan kunnen de producten bij de achterdeur gezet worden.

Vrijwilligers en vrijwilligersavond
We zijn blij dat er al veel mensen op onze markt komen helpen! Aanmelden voor een dag(deel) kan nog steeds bij Anne Grinwis via 06-15282494. We hopen aan de marktdag aan het eind ook weer met een maaltijd met elkaar af te sluiten, alle vrijwilligers zijn hierbij ook weer welkom.
Op maandag 15 mei om 19.30uur verwachten we de vrijwilligers voor de laatste instructies voor de markt. U bent allen welkom in de Morgenster.

Uitzoeken kleding
Op maandag 15 mei, dezelfde avond als de vrijwilligersavond, starten we om 18.00uur in de Morgenster met uitzoeken van de kleding die we gekregen hebben voor de verkoop. Om 19.30uur start de vrijwilligersavond en als die afgelopen is, hopen we dat er nog wat mensen willen blijven om de laatste hand aan het uitzoeken van de kleding te leggen. Vele handen maken licht werk!

Hulp gezocht voor het opzetten van de kramen
Op donderdag 18 mei willen we de kramen voor de markt weer opzetten. Ook halen we alvast de spullen op bij familie Meijer en zetten we alvast wat spullen klaar in de Morgenster, zodat we die op 19 mei makkelijk naar buiten kunnen brengen. Dit is ons vorig jaar goed bevallen, omdat het op de ochtend van de markt zelf al druk genoeg is. Wilt u ons weer helpen? We starten om 13.15uur en met genoeg hulp is deze klus snel klaar!

Lekkers voor de catering
We zoeken nog mensen die lekkere dingen willen bakken die we bij de catering kunnen verkopen. Dus bakt u heerlijke cake, koek of lekker gebak, dan willen we dat graag verkopen voor bij de koffie. Neemt u dit dan op 19 mei mee naar de markt? Het is fijn als dat er om 9.00 uur is!

Fotoshoot tijdens de markt
Margretha Aleman zal op de markt weer minishoots doen. Leuk voor bijvoorbeeld het gezin, de kinderen of huisdieren. De shoot kost € 25,- en komt geheel ten goede aan de kerk, van harte aan te bevelen dus! U krijgt bij deze shoot 4 digitale afdrukken naar keuze en uiteraard kunt u achteraf ook nog extra afdrukken bestellen. Vooraf aanmelden is handig, want vol=vol! Kijk voor haar contactgegeven op: www.mafotografie.nl

Betaalmogelijkheden tijdens de markt
Bij sommige kramen is het tijdens de markt mogelijk om digitaal te betalen, maar let op niet bij elke kraam kan dit! Neem dus ook voldoende contant geld mee, zodat u uw inkopen kunt doen.

Adopteer een kraam
In de vorige Kleine Kracht is het adopteren van een kraam al benoemd, maar graag herinneren we u nog aan deze mogelijkheid! Mocht u om bepaalde redenen niet op de jaarmarkt aanwezig kunnen zijn en toch uw steentje bij willen dragen, dan is er een mogelijkheid om voor €15,- een kraam te sponsoren. Ook bedrijven kunnen al vanaf €25,- sponsoren, graag in dit geval uw bedrijfslogo mailen naar activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl, dan wordt u op ons sponsorbord genoemd. Adopteren kan door het bedrag over te maken op ons rekeningnummer IBAN: NL18 RABO 0146 3826 25 t.n.v. Activiteitencommissie Hervormde Gemeente Ouddorp o.v.v. adoptie kraam of door de brievenbus op Emmaweg 3 of Preekhillaan 12.

Tot slot
We hopen, naast de vrijwilligers ook heel veel gemeenteleden op onze Jaarmarkt van vrijdag 19 mei te ontmoeten. De markt start om 9.00uur en eindigt om 15.30uur. Er zijn veel kraampjes met allerlei producten: tuinplanten, kaas, fruit, gezondheids- en huishoudproducten, de tweede handskleding en spullen, brocante, speelgoed enzovoorts. U kunt heerlijk neerstrijken op ons terras met wat lekkers te drinken en een heerlijke oliebol, wafel, broodje hamburger, patat of iets lekkers bij de koffie. Kortom voor elk wat wils, iedereen is van harte welkom en wij kijken uit naar uit komst!
terug