Opbrengst 1e zaterdag openstelling & pruimenverkoop
Afgelopen maand was de eerste zaterdag openstelling van de kerk, met terras, afgebakken broodjes, gebak en verkoop van tweedehands spullen. De verkopen brachten bij elkaar het mooie bedrag van € 407,55 op.
Ook werden er afgelopen maand pruimen verkocht, dit heeft € 85,- opgebracht.
We willen allen die zich hiervoor hebben ingezet bedanken!

Fietspuzzeltocht
Zoals in de vorige Kleine Kracht vermeld is, staat op maandagavond 2 augustus de jaarlijkse fietspuzzeltocht weer gepland! Net als vorig jaar is de starttijd wat eerder dan voor coronatijd, van 18:15-19:00 uur, zodat er wat meer tijd is voor het afhalen en betalen. We willen u dan ook vragen bij het betalen van uw deelname aan de tocht voldoende afstand te houden.
Deelname is € 3,- p.p. Iedere betalende deelnemer krijgt een goodiebag met consumpties mee. Er is dus geen vast rustpunt halverwege! De fietspuzzeltocht is ±20km door Ouddorp en omstreken en het startpunt is op het kerkplein aan de Weststraat 2. Aan het einde van de tocht kunt u uitrusten onder het genot van drinken met iets erbij, er zijn diverse dingen te koop. Uiteraard houden we ons ook hierbij aan de RIVM-richtlijnen.
Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Kapsalon Puur en het Wapen van Stellendam. De goodiebags worden mogelijk gemaakt door Jouw Marktkraam, Akershoek fietsen, AH Ouddorp, Stormachtig, Wapen van Stellendam, van Rossum Makelaardij en Stophardwater.nl. De Activiteitencommissie wil alle sponsoren heel hartelijk bedanken voor deze fijne samenwerking!
Geen tijd om 2 augustus mee te fietsen? Geen probleem! Na 2 augustus komt de fietstocht en puzzeltocht beschikbaar tegen een vergoeding van € 2,50 (excl. goodiebag). Voor meer informatie en/of het bestellen hiervan kan er contact opgenomen worden met Daniëlle Quist via 06-23464879 of activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl