Nieuws Nieuws
Aanmelden vrijwilligers Jaarmarkt
We hebben helaas nog niet genoeg hulp voor op de markt en zijn dus dringend op zoek naar vrijwilligers voor tijdens de marktdag: vele handen maken licht werk! Ben jij/bent u op vrijdag 10 mei beschikbaar voor de hele dag of een dagdeel dan kunt u zich aanmelden bij Anne Grinwis via 06-15282494.

Adopteer een kraam
Ook dit jaar is het weer mogelijk om een kraam de adopteren. Mocht u om bepaalde redenen niet op de jaarmarkt aanwezig kunnen zijn en toch uw steentje bij willen dragen, dan is er een mogelijkheid om voor €15,- (of een eigen gekozen bedrag) een kraam te sponsoren. Dat kan onder andere via de QR-code. Zie voor verdere informatie en betaalmogelijkheden de bijgevoegde flyer.

Inzameling spullen, kleding en boodschappen
Dit jaar zamelen we weer diverse dingen in voor verkoop tijdens de jaarmarkt. Tweedehandse spullen (geen grote meubelstukken of grote elektronica!) voor de rommelkraam kunnen vanaf 8 april bij fam. Meijer (Dorpsweg 39a) gebracht worden.
Heeft u nieuwe of gebruikte maar nog goede kleding over? Dan kunt u deze schoon inleveren elke donderdagochtend voor 11.00 uur in de Morgenster.
Ook ongebruikte boodschappen kunnen weer ingeleverd worden voor de boodschappenkraam.
Let hierbij op dat de producten een houdbaarheidsdatum hebben tot na 10 mei! Deze producten kunnen worden ingeleverd bij Anne (familie) Grinwis (Preekhillaan 12) of Daniëlle Quist (Emmaweg 3). Bij afwezigheid mag het bij de achterdeur gezet worden.

Kinderactiviteiten
Het is nog niet gelukt om sponsoren voor wat kinderactiviteiten op onze markt te krijgen. Wilt u ons alsnog hierbij helpen, dan kunt u zich melden bij Daniël (06-16257487) of een bedrag overmaken op IBAN: NL18 RABO 0146 3826 25 t.n.v. Activiteitencommissie Hervormde Gemeente Ouddorp o.v.v. kinderactiviteiten.

Moederdagkraam
Ben je creatief en in de gelegenheid om leuke en lekkere dingen voor onze Moederdag kraam te maken? Meld je ideeën dan bij Anne Grinwis.

Fotoshoot tijdens de markt
Margretha Aleman zal op de markt weer prachtige portretten maken van jong en oud. Vooraf aanmelden is handig, want vol=vol! Kijk voor haar contactgegevens op www.mafotografie.nl

Belangrijke data:
7 mei - vanaf 18.45 u: Uitzoeken kleding in de Morgenster - 19.30 uur:
Vrijwilligersavond 9 mei - tijd nog niet bekend:
Opzetten kramen 10 mei: Jaarmarkt

De jaarlijkse fiets(puzzel)tocht zal gehouden worden op maandag 19 augustus. 
terug