Terugblik fietspuzzeltocht
We mogen terugkijken op een zeer geslaagde fietstocht, de opkomst was overweldigend. Waar er doorgaans ruim 100 deelnemers zijn waren er nu ca. 215! We hadden hier uiteraard niet op gerekend, waardoor er niet voor iedereen een (volledige) goodiebag was. Gelukkig pakte iedereen dit goed op. Ook zijn er later nog 13 fietspuzzeltochten verkocht. We zijn dan ook blij met en dankbaar voor de onverwachte opbrengst van € 1.086,55.

Septemberactie: heerlijke versgebakken kibbeling
Er is weer een actie! Deze maand kan er heerlijke versgebakken kibbeling besteld worden. U kunt uw bestelling tot uiterlijk 16 september doorgeven en de bestelling zaterdag 19 september afhalen op het kerkplein. Helaas is het door de regels i.v.m. Covid-19 niet mogelijk om de kibbeling op het terrein van de kerk op te eten. Ga voor uw bestelling naar https://tinyurl.com/septemberactie2020 of scan de QR-code hiernaast. U kunt uw bestelling ook aan Daniëlle doorgeven (06 23464879) of per mail: activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl.
De prijzen zijn:
- Kleine bak kibbeling € 5,-
- Middel bak kibbeling € 6,50
- Grote bak kibbeling € 8,50
- Bakje saus € 0,50
- Bezorgen kost € 1,-
Op Facebook en Instagram hebben we een actie, waarbij
we een grote bak kibbeling verloten. Kijk dus snel op een van onze pagina’s!

Andere acties
Naast de septemberactie willen we komende maanden weer enkele acties te doen. Een aantal mensen hebben al wat ideeën gegeven, waarvoor dank; deze zullen we zeker mee overwegen. Mocht u nog een idee hebben, ieder idee is welkom!

Nieuwe kleding te koop
Bij deze een herinnering dat we nog nieuwe kleding te koop hebben, gekregen van (sport) kledingzaak S.O.S. in Ouddorp.
Het gaat om:
- ski/regenpakjes van het merk Regatta: deze zijn er in het roze in maat 80 en 86 en in blauw in de maat 80. Ze kosten 5 euro per stuk.
- skipullies van het merk Rucanor: deze zijn er in kleuren rood, roze, okergeel of bruin, in de maten M, L en XL en kosten € 2,50 per stuk. Niet alle maten zijn in elke kleur beschikbaar dus vraag naar de mogelijkheden!
Interesse in een artikel? Neem contact op met Daniëlle Quist via 06 23464879 of doe een mailtje naar activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl