Opbrengst visactie met terras
Zaterdag 11 september verkochten we kibbeling en tong. Ook was er een terras en drinken/eten te krijgen en verkochten we chocolade. De opbrengst van de markt was €955. Er werd afgelopen maand ook chocolade aan huis verkocht voor in totaal €52,10.  Samen was de opbrengst van acties in september €1.007,10. We zijn dankbaar voor dit mooie bedrag en willen iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen hartelijk bedanken.

Mini-herfstmarkt
Op zaterdag 16 oktober willen we van 10.00 tot 14.00 uur een kleine herfstmarkt houden bij de kerk. We verkopen die dag onder andere 2e handskleding, groente en fruit, kaas, boter en eieren en honing. Verder verkopen we sieraden en is er een koffie/theekraam met lekkere (warme) broodjes.
Voor deze dag zoeken we vrijwilligers om ons te helpen. In verband met het opzetten vragen we of het mogelijk is om 9 uur al aanwezig te zijn. Uiteraard moeten we aan het eind ook weer opruimen, maar vele handen maken licht werk. Als u wilt helpen, kunt u contact opnemen met één van de activiteiten commissieleden. Met een paar uur hulp zijn we ook heel blij!

Wandelpuzzeltocht herfstvakantie
Ook dit jaar hebben we weer een wandelpuzzeltocht gemaakt. Hij kan op 16 oktober op de markt gekocht worden voor €2,50. U kunt de puzzeltocht ook bestellen via Daniëlle Quist (06-23464879) of door te mailen naar activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl. Om kans te maken op een van de leuke prijzen, moet de tocht uiterlijk 30 oktober ingeleverd worden.

Verdere plannen
Op de vergadering van 20 september jl. hebben we nog een paar acties bedacht voor de rest van dit jaar. In november hopen we een bestelactie te doen met stoofappels- en peren en heerlijke gebakjes. Half december hopen we weer de kerstpostactie te doen waar ook diverse producten gekocht kunnen worden en 31 december hopen we, als het lukt, weer de oliebollenactie te houden.

Tweedehands spullen
Bij Jouw Marktkraam houdt een aantal ijverige vrijwilligers een leuke kraam bij en de opbrengst is 100% voor de kerk! Ga snel langs bij kraam 337 en sla je slag! Leuk weetje: de kraam wordt elke keer bijgevuld met leuke spulletjes, dus loop regelmatig even binnen.