Novemberactie: heerlijke verse groente & fruit en prachtige tulpenbollen
De ‘r’ is in de maand, dus tijd om vitamientjes in te slaan! In samenwerking met Vos Groente en Fruit (van de weekmarkt), De Klôôsterweije (stoofperen en stoofappels) en Amsterfarm (tulpenbollen) mogen wij u weer heerlijke, gezonde en prachtige producten aanbieden. De stoofperen en stoofappels kunnen tot uiterlijk donderdag 19 november 15.00u besteld worden, de andere producten kunnen tot en met vrijdag 20 november besteld worden.
Op de achterkant van deze Kleine Kracht vindt u de prijzen van de stoofperen, stoofappels en de tulpenbollen. Van de overige producten wordt de prijs bekend op 12 november. Zo kunnen we u de scherpste prijs aanbieden. De prijzen worden gepubliceerd in het online bestelformulier, maar u kunt ook Daniëlle bellen als u niet beschikt over internet.
De bestelling kan woensdag 25 november afgehaald worden in de Morgenster (Weststraat 2, Ouddorp) of bezorgd worden voor €1,- (alleen in Ouddorp). Hierbij zullen wij natuurlijk de maatregelen in acht nemen. Ga voor uw bestelling naar tinyurl.com/novemberactie2020 . U kunt uw bestelling ook aan Daniëlle doorgeven (06 23464879) of per mail: activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl.

Sponsors gezocht
Voor de producten die wij verkopen, moeten wij ook inkoopkosten maken. Dit is elke keer weer een aanzienlijk bedrag. Wilt u een van onze acties sponsoren? Mail dan naar activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl. Wij zullen dan uw naam vermelden op Facebook, Instagram en bij de bekendmaking van de opbrengst in dit kerkblad. Eventueel kunnen we uw logo ook vermelden op het online bestelformulier.

Verkoop van heerlijke chocolade
We hebben heerlijke Rittersport chocolade gekregen om te verkopen! Wie maakt ons los van deze scherp geprijsde chocola? Een lekkere actie en de opbrengst is volledig voor de kerk. Trek gekregen? Bestellen kan via Daniëlle Quist, 06-23464879, via activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl of via onze doorlopende verkoopwebsite: www.tinyurl.com/hervormdouddorp. Let wel, van sommige chocolade is er maar een kleine voorraad, dus wees er snel bij!
Chocolade met langere houdbaarheidsdatum: 16 gram € 0,20 per stuk (5-9 stuk: 10% korting, 10 of meer: 20% korting): Ritter Sport Melkchocolade met biscuit. Datum: 19-6-2021. 100 gram € 1,00 per stuk (5-9 stuk: 10% korting, 10 of meer: 20% korting): Ritter Sport Pure chocolade met hele geroosterde hazelnoten. Datum: 17-4-2021. Ritter Sport Melkchocolade met hele geroosterde en gezouten cashewnoten. Datum: 26-3-2021.
250 gram € 2,00 per stuk (5-9 stuk: 10% korting, 10 of meer: 20% korting): Let op: beperkte voorraad van 250 gram! Ritter Sport Knusperheld: Melkchocolade met knapperige cornflakes. Datum: 11-12-2020. Ritter Sport Helle Freude: Witte chocolade crispy. Datum: 17-12-2020.

Skipullies
Er zijn nog enkele skipullies te koop. Ook heerlijk om te dragen tegen de kou onder werkkleding! Ze zijn van het merk Rucanor en splinternieuw. In de maat M zijn er nog okergele. Maat L is er in bruin, rood, roze en okergeel. Maat XL is er in rood en geel. Ze kosten € 2,50 per stuk. Bestellen kan via Daniëlle Quist, 06-23464879 of activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl