Nieuws Nieuws
Terugblik Herfstmarkt
De Herfstmarkt met vleesactie van afgelopen 11 november heeft het mooie bedrag van € 1.675,30 opgebracht. We willen een ieder heel hartelijk danken voor de komst en voor alle hulp en producten voor de verkoop die we mochten ontvangen. We kijken terug op een gezellige dag in de Morgenster!

Kerstpostactie
Ook dit jaar is er weer een Kerstpostactie. Per kaart betaalt u € 0,60. U steunt hiermee de kerk. Let op: we kunnen alleen de kaarten voor Ouddorp, Goedereede (+ Oostdijk + Havenhoofd), Stellendam, Melissant, Dirksland, Herkingen, Sommelsdijk, Middelharnis, Stad a/h Haringvliet en Nieuwe Tonge bezorgen. Kaarten voor andere dorpen worden dus NIET bezorgd en kunnen niet ingeleverd worden bij ons.
De kerstpost kan ingeleverd worden op zaterdagochtend 16 december van 10.00 - 12.00 uur en maandagavond 18 december van 18.30 - 20.00 uur in de Morgenster. Bent u niet in de gelegenheid om de kaarten op deze data te brengen, dan kunt u ze afleveren (in de brievenbus of waterdicht ingepakt bij de achterdeur) op Emmaweg 3 of Preekhillaan 12 met gepast geld. Dit kan t/m 18 december 18.00 uur.
De sorteerdatum van de post zal zijn op dinsdagochtend 19 december vanaf 8.30 uur. Een ieder is welkom om te komen helpen. Wilt u post in Ouddorp bezorgen, dan kunt u zich aanmelden bij Anne Grinwis via 06-15282494. Zoals u leest zijn de inzamel- en sorteerdagen een beetje anders dan andere jaren, hiervoor is gekozen vanwege de dagen van de week waar we dit jaar Kerst op mogen vieren.

Kerststukjes maken
Tijdens de inzameldagen van de kerstpost worden er ook weer prachtige kerststukjes verkocht. Heeft u spullen die we kunnen gebruiken voor de kerststukjes dan kunt u deze inleveren bij familie Meijer, Dorpsweg 32a. Ook wanneer u een tuin heeft waar wat takken gesnoeid mogen worden om te verwerken in de kerststukjes, dan is dit van harte welkom. Op donderdag 14 december worden de kerststukjes gemaakt in de Morgenster. Iedereen is welkom om gezellig te komen helpen! Voor meer informatie of tips waar we mogen snoeien, kunt u contact opnemen met Krientje Meijer, 06-10516762.

Oliebollen verkoop
Op dit moment is er nog geen duidelijk beeld of er 30 december oliebollen verkoop is bij de kerk. De activiteitencommissie is in bespreking of het haalbaar is om dit te doen. Mocht dit wel het geval zijn dan krijgt u nader bericht hierover.
terug