Opbrengst mini-herfstmarkt
In oktober hielden we ene mini-herfstmarkt met o.a. kleding, kaas, groente & fruit, vis en catering. We mogen terugkijken op een mooie dag met goed weer en veel bezoekers en vrijwilligers. We zijn blij en dankbaar voor de mooie opbrengst van in totaal €1.813 euro. We willen iedereen bedanken die hier, in welke vorm dan ook, aan heeft bijgedragen!

Bestelactie november
Deze maand hebben we een echte actie voor de herfst: u kunt lekkere stoofperen en stoofappels van De Klôôsterweije bestellen, maar ook zelfgemaakte gebakjes en afbakbroodjes.
Let op: de stoofperen en stoofappels kunnen tot en met 6 november 17.00u besteld worden.

De gebakjes kunnen tot en met 10 november besteld worden, maar het kan zijn dat de gebakjes al eerder niet meer besteld kunnen worden in verband met het bereiken van de maximum hoeveelheid. Bestel dus snel als u verzekerd wilt zijn van een heerlijk gebakje! Voor de afbakbroodjes geldt OP=OP.
U kunt de bestelling plaatsen via tinyurl.com/novemberactie2021
Ook kunt u mailen naar activiteitencommissie@ hervormdouddorp.nl of bellen/appen naar Daniëlle Quist (0623464879).
De bestelling kan zaterdag 13 november tussen 10.00u en 12.00u afgehaald worden bij de Hervormde Kerk (Weststraat 2, Ouddorp) of bezorgd worden voor €1,- (alleen in Ouddorp). Hierbij zullen wij natuurlijk de maatregelen in acht nemen.

Succes Jouw Marktkraam
Zoals in de vorige Kleine Kracht beschreven, is er sinds kort een kraam bij Jouw Marktkraam, die bijgehouden wordt door Mathilde en Krientje. We zijn blij om te melden dat deze kraam een groot succes is, de opbrengst is tot nu toe al meer dan €400! Daarom is besloten de kraam aan te blijven houden. De kraam wordt elke keer bijgevuld met leuke spulletjes, dus loop regelmatig even binnen. Het nummer van de kraam is 337.

Nel van den Andel stopt met verkoop
De afgelopen jaren heeft Nel van den Andel regelmatig van alles verkocht bij en voor de kerk. Ook dit jaar heeft zij weer voor €784,- mogen verkopen op 7 zaterdagen. Nel heeft aangegeven dat dit het laatste jaar was dat zij op zaterdagen verkocht bij de kerk. Daarom willen wij haar vanaf deze plek hartelijk bedanken voor haar enorme inzet samen met Wim. We zullen jullie inzet missen!

Opbrengst losse verkoop van peren en puzzeltochten
Naast dat er op de mini-herfstmarkt stoofperen en appels te koop waren, heeft Rianne Klepper ze ook na de markt nog verkocht. De opbrengst hiervan was €185. Ook heeft Daniëlle Quist na de markt nog puzzeltochten verkocht, de opbrengst daarvan was €85.

Kerstpost
Ook dit jaar hopen we in december weer de kerstpostactie te houden, er zijn gelukkig weer genoeg gemeenten die mee willen doen. Meer details volgen in de komende Kleine Kracht.

Vrijwilligersapp
Wilt u betrokken zijn bij de acties van de activiteitencommissie? Wellicht was u nog niet bekend met onze WhatsApp-groep voor vrijwilligers. In deze groep plaatsen we een oproep als er hulp nodig is bij een activiteit en delen we details van wat er moet gebeuren. Wilt u ook in de groep, doe dan even een berichtje naar één van de leden van de activiteitencommissie.