Nieuws Nieuws
Terugblik Jaarmarkt
We kijken heel dankbaar terug op een prachtige Jaarmarkt. Wat hadden we een mooie dag met veel hulp en veel bezoekers, fijne gesprekken en veel gezelligheid! We willen nogmaals iedereen hartelijk danken die in de dagen voor de Jaarmarkt, op de Jaarmarkt zelf en de dag er na, in welke vorm dan ook, een steentje heeft bijgedragen aan de markt. De netto opbrengt van de markt is: € 7188,74.

Fietstocht
Op maandagavond 19 augustus vindt onze jaarlijkse fietstocht plaats. In de volgende Kleine Kracht meer informatie hierover, maar we hopen dat u de tocht alvast in uw agenda wil zetten.

Commissielid/leden gevraagd
We zijn nog steeds op zoek naar mensen die onze commissie willen versterken. Omdat we niet meer het hele jaar door veel acties organiseren, maar ons richten op een paar leuke acties, ben je hier zeker niet elke dag mee bezig. Naast het organiseren van de acties houden we ook de social media bij en schrijven we deze stukjes in de Kleine Kracht. Lijkt het je leuk je bij de commissie te voegen laat het dan weten bij Anne, Daniël, Gerco of Marlies!

 
terug