Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.

Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.

Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25.
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl

Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.

Fietspuzzeltocht
U bent van harte uitgenodigd voor de fietspuzzeltocht die gepland staat op maandagavond 3 augustus. De tocht zal een aantal aanpassingen hebben ten opzichte van vorige jaren. Zo is de starttijd een kwartier langer dan normaal, van 18:15-19:00 uur. Ook willen we u vragen bij het betalen van uw deelname aan de tocht voldoende afstand te houden. We hopen dat u zoveel mogelijk gepast kunt betalen.
In plaats van een vast rustpunt, krijgt iedere betalende deelnemer een goodiebag met consumpties mee.
De fietspuzzeltocht is ±20km door Ouddorp en omstreken en het startpunt is op het kerkplein aan de Weststraat 2. Aan het einde van de tocht kunt u uitrusten onder het genot van drinken met iets erbij; er zijn diverse dingen te koop. Uiteraard houden we ons ook hierbij aan de RIVM-richtlijnen.

Verhinderd? Later de fietspuzzeltocht alsnog doen!
Geen tijd om 3 augustus mee te fietsen? Geen probleem! Na 3 augustus komt de fietstocht en puzzeltocht voor een kleine (eigen gekozen) vergoeding met een minimum van €2,50 beschikbaar. Voor meer informatie en/of het bestellen hiervan kan er contact opgenomen worden met Daniëlle Quist via 06-23464879 of activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl.

Andere acties
De dorpsraad organiseert op zaterdag 15 augustus een rommelroute, waarbij mensen in Ouddorp en omgeving hun spullen in eigen tuin kunnen verkopen. Als u zich aanmeldt bij rommelroute@dorpsraadouddorp.nl komt u op een lijst met adressen te staan die meedoen. Omdat onze kleedjesmarkt niet doorging willen we deze route aanbevelen. Mocht u na uw verkoop een donatie willen doen, dan is dat altijd welkom! Heeft u meer zin in kopen dan verkopen: bij de kerk hoopt Nel van de Andel te staan en fam. Meijer (Dorpsweg 39a) hoopt ook spullen te verkopen voor de kerk.

Goed idee
Heeft u nog een goed idee voor een nieuwe actie, laat het ons weten!

Nieuwe kleding te koop
Van de (sport)kledingzaak S.O.S. in Ouddorp hebben we nieuwe kleding gekregen om te verkopen. De collectie bestaat onder andere uit skipullies van het merk Rucanor in verschillende kleuren in de maten M, L en XL. Ook zijn er ski/regenpakken van het merk Regatta te koop. Deze zijn in de maat 6-12 maanden of 12-18 maanden. De kleuren zijn blauw en roze. Daarnaast is er keuze uit een doos vol warme winterse accessoires. Alles mag weg voor een spotgoedkope prijs. Interesse in een artikel? Neem contact op met Daniëlle Quist of ga tijdens de rommelroute langs op Emmaweg 3. We bedanken S.O.S. voor de sponsoring.