Zondagschool

Zondagschool

Elke zondagmorgen na de kerkdienst is er zondagsschool. Je mag ook gerust een keer komen kijken hoe het er aan toe gaat. We gaan om ongeveer 12:15 uur weer naar huis. Met elkaar zingen we psalmen, we luisteren naar een vertelling uit de Bijbel. De jongere kinderen gaan na de vertelling een kleur of knutsel opdracht maken wat betrekking heeft op de vertelling. En met de oudste kinderen gaan we de verwerking maken uit het verwerkingsboekje. Is er nog tijd over dan gaan we voorlezen of we gaan zingen met elkaar. Vind je het wel wat? We zien uit naar je komst. O ja, is er Avondmaal in de kerk, dan is er geen zondagsschool.
 
Ouders kunnen hun kind(eren) aanmelden of meer informatie verkrijgen via onderstaand contactpersoon.
 
Ouderling
M.P. Tanis, Wittestraat 14, 3253 XM Ouddorp
tel.nr. 0187-664966
Email: mtanis110@msn.com (voorzitter zondagschool)

Nieuws september 2022:

De komende weken is er nog geen zondagsschool. Op zaterdag 24 september a.s. is de startmiddag. Om 15.00 uur word je verwacht in ‘de Morgenster’. We gaan wat leuks doen en daarna met elkaar eten. Breng je je vriendje of vriendinnetje ook mee? Om 18.00 uur is het afgelopen.
De zondagsschool begint weer op zondag 25 september a.s. , ’s morgens gelijk na de kerkdienst, in ‘de Morgenster’. Meestal zijn we om 12.15 uur klaar.
Als je komt, krijg je een roosterboekje. Voor elke zondag staat er een korte Bijbeltekst in. Die leer je uit je hoofd, en daarmee verdien je dan een sticker. Als je stickerboekje vol is, krijg je een boekenbon.
Ouders, wilt u uw kind(eren) helpen de Bijbeltekst aan te leren?
De meesters en juffen zien er naar uit dat jullie allemaal weer komen, om samen te zingen, te bidden en te luisteren naar wat de Heere door middel van de Bijbelvertelling ons wil leren.
Breng gerust je vriendje of vriendinnetje mee!
 

terug