Welkom Welkom
Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.
 
Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.
 
Iedere zondag komt de gemeente samen om God te loven en te prijzen en naar Zijn Woord te luisteren. Er zijn normaal gesproken twee kerkdiensten, om 9:30 uur en 18:00 uur. 
In de zomer zal er een extra kerkdienst gehouden worden voor vakantiegasten, deze dienst begint om 14:00 uur. Tijdens de morgen en middagdienst is er kinderoppas.
Wij nodigen u van harte uit voor het bijwonen van een van onze diensten. 
 
Kerkdiensten voor vakantiegangers Kerkdiensten voor vakantiegangers
Geachte vakantiegasten,
Vanaf 1 juli 2020 mag er een onbeperkt aantal mensen aanwezig zijn bij (religieuze) bijeenkomsten mits de 1,5 meter onderling gehandhaafd wordt en mensen van te voren gevraagd wordt of ze symptomen van covid-19 vertonen. Daar we in de 1,5 meter beschikbare plaatsen nodig hebben voor eigen gemeente, is besloten om voor u als vakantiegasten een extra Eredienst te houden. De aanvang van deze dienst is 14.00 uur. Tijdens deze dienst is er kinderoppas. Wel is het van belang dat u zich aanmeldt zodat we inzicht hebben in het aantal personen dat de dienst wil bezoeken. Dit kan via: scriba@hervormdouddorp.nl

BELANGRIJK
  • Tussen de diensten wordt de kerkzaal geventileerd en gereinigd. 
  • Tussen kerkgangers dient anderhalve meter afstand gehouden te worden.
  •  Huisgenoten  mogen bij elkaar zitten. Onder een huishouden verstaat het RIVM echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.
  • Zingen lijkt een grote bron van besmetting te zijn. Het ministerie van VWS doet daar onderzoek naar. Zolang de uitslag daarvan niet bekend is, wordt u gevraagd de gemeentezang zachtjes/gedempt mee te zingen.
  • Collectes: het gebruik van doorgeefzakken  is niet mogelijk. Bij de uitgang zal een  collectezakrek staan. Ook is het mogelijk om uw gift over te maken via de website.
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact op nemen met de scriba: Chr. van Huizen tel. 0187 687342 of via mail: scriba@hervormdouddorp.nl
 
 
Aankomende diensten Aankomende diensten
Zondag 9 augustus
9:30 uur Ds. P.C.H. Kleinbloesem
14:00 uur Ds. B.L.P. Tramper Oud-Beijerland
alleen voor vakantiegasten, vooraf aangemeld
18:00 uur Ds. J. ter Maten Kamerik


Klik hier voor de liturgie (zaterdag beschikbaar)

Klik op de collectezak of scan de QR-code voor uw digitale collecte:
             

Zondag 16 augustus
9:30 uur Ds. L.M. Jongejan Ede
18:00 uur Ds. L.M. Jongejan Ede


Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten
 
 
Digitaal collecteren Digitaal collecteren
Wij bieden u de mogelijkheid om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de collectezak of de QR-code te scannen wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Als u dat op prijs stelt kunt u anoniem een gift geven. Een aandachtspunt hierbij is wel dat de betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.

Wij danken u voor uw gift!

    
 
Nieuwsbrief Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van augustus is weer beschikbaar.
Klik hier voor de online versie.
 
Financieel steunen? Financieel steunen?
Als u onze gemeente een warm hart toe wilt dragen kan dat heel eenvoudig online.
Onze website is namelijk uitgebreid met een module dat u onze gemeente financieel kunt steunen door middel van een gift via Ideal.
Klik hier om ons direct financieel te steunen.
Hartelijk dank alvast!    

           
 
Gebruiksplan kerkgebouw Gebruiksplan kerkgebouw
Klik hier voor het gebruiksplan van ons kerkgebouw.