Welkom Welkom
Wij heten u hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Ouddorp.

Op deze site geven wij u in het kort een beeld van de gemeente, houden wij u op de hoogte van de actualiteiten en activiteiten en wijzen wij u de weg naar de contactpersonen.

Iedere zondag komt de gemeente samen om God te loven en te prijzen en naar Zijn Woord te luisteren. Er zijn twee kerkdiensten, om 9:30 uur en 18:00 uur.
Tijdens de morgendienst is er kinderoppas. Wij nodigen u van harte uit voor het bijwonen van een van onze diensten.

Kerk in beeld Kerk in beeld

Aankomende diensten Aankomende diensten
Zondag 5 december
9:30 uur Ds. M.C. Schreur
Voorbereiding Heilig Avondmaal
18:00 Ds. P. Vernooij

Klik hier voor de liturgie

Klik op de collectezak of scan de QR-code voor uw digitale collecte:

Kijk voor meer diensten bij kerkdiensten

Digitaal collecteren Digitaal collecteren
Wij bieden u de mogelijkheid om uw collecte digitaal bij te dragen. Door te klikken op de collectezak of de QR-code te scannen wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Dit kan als u dat wenst, anoniem. Wij danken u voor uw gift!

Nieuwsbrief Nieuwsbrief
De nieuwsbrief van november is weer beschikbaar.
Klik hier voor de online versie.

Gebruiksplan kerkgebouw Gebruiksplan kerkgebouw
Klik hier voor het gebruiksplan van ons kerkgebouw.

Alpha cursus Alpha cursus

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.
Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis! Er zijn ongeveer tien Alpha-bijeenkomsten. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Meer informatie www. alpha-cursus.nl
Interesse?
Graag zouden we een inventarisatie maken van mensen met interesse, zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is. Informatie en opgave bij: Christian van Huizen, telf. 06 24976938 of E-mail: scriba@hervormdouddorp.nl