Nieuws Jaarmarkt Nieuws Jaarmarkt

Levensmiddelen
Voor onze levensmiddelenkraam zijn we op zoek naar levensmiddelen met een ruime houdbaarheidsdatum, de levensmiddelen kunnen ingeleverd worden bij Daniëlle Quist, Alexanderstraat 52.
 
Glas en servieswerk

Het glas en servieswerk kunnen elke donderdagochtend van 8.00 tot 11.00 uur gebracht worden in de ‘Morgenster’.
 
2de handskleding

Dit jaar zijn we voor de jaarmarkt weer op zoek naar 2de hands kleding.
Alle kleding is welkom, mits deze in goede staat en gewassen is.
De kleding kan gebracht worden bij Anne Grinwis, Preekhillaan 12 Ouddorp.
Ook zijn we op zoek naar kledingrekken die we deze dag kunnen lenen, heeft u er één te leen dan horen we het graag!
 
2de  handsspullen

De 2de hands spullen kunnen gebracht worden bij Anne Grinwis, Preekhillaan 12. Ook is er de mogelijkheid om de spullen en de levensmiddelen op woensdagavond 9 mei van 19.00 tot 20.30 uur en op donderdagmiddag 10 mei van 13.00 tot 15.00 uur af te geven in de ‘Morgenster’. Spullen in goede staat zijn van harte welkom, met uitzondering van grote meubelstukken, computers ed.

Creatief bezig zijn, iets voor u?
Voor de jaarmarkt op 11 mei willen we graag ons steentje bijdragen door creatief bezig te zijn met elkaar, zodat we de gemaakte spullen kunnen verkopen op deze dag. Bent u/jij creatief en lijkt het u/jou leuk om een aantal avonden in april/mei met elkaar te handwerken, timmeren, schilderen, bloemschikken of iets dergelijks, meldt u/jou dan aan bij Corina Abresch en Hetty Moerkerk 06-28982574.
 
 Vrijwilligers

Voor deze dag is er altijd flink wat hulp nodig, fijn dat we al een aantal mensen bereid hebben gevonden om deze dag te helpen! Wilt u ons komen helpen een dagdeel of een hele dag? Laat het ons weten, uw hulp wordt zeer gewaardeerd.
U kunt zich opgeven bij Anne Grinwis 683280 of per mail naar:
 
Vrijwilligersavond

Alvast willen we via deze weg al de vrijwilligers uitnodigen voor een vrijwilligersavond op woensdag 2 mei van 19.30 tot 20.30 uur in de ‘Morgenster’
Ons doel hierbij is om alles voor de jaarmarkt nog eens door te nemen, via de mail krijgen de vrijwilligers nog verder informatie en uitnodiging voor deze avond.
 


.

terug