Fietspuzzeltocht
Maandag 5 augustus wordt onze jaarlijkse fietspuzzeltocht gehouden. De fietstocht zal rond de 20 km zijn en gaat over de kop van het eiland. Onderweg is er een stop en na afloop kunt u nog wat lekkers kopen. Deelname is € 3,- per persoon. Starten is mogelijk tussen 18.30 en 19.00 uur bij de kerk.

Presentatie/goede doelenmarkt
Net als voorgaande jaren is ons voornemen om met boerenlanddag 7 september 2019 D.V. een presentatie/goede doelenmarkt te organiseren. U kan/mag uw vereniging/organisatie of stichting deze dag presenteren, promoten of eventueel goederen verkopen. (Uitzondering eet en drinkwaren of alcoholische dranken)
De markt zal zijn van 9.30 tot 16.00 uur. Rond de Dorpskerk Weststraat 2 Ouddorp.
Inschrijven kan via: tot en met zaterdag 10 augustus 2019. Er wordt een bijdrage van € 25,00 euro gevraagd voor de kraam die tot uw beschikking zal staan. We zien uit naar uw komst.

Boodschappenmand
Tijdens de goede doelenmarkt willen we een boodschappenmand verloten. Daarom zijn we op zoek naar levensmiddelen met een ruime houdbaarheidsdatum. Wellicht heeft u nog wat staan, wat we in de boodschappenmand kunnen verwerken. De levensmiddelen kunnen ingeleverd worden bij Daniëlle Quist, Emmaweg 3 of Anne Grinwis Preekhillaan 12

Hulp
Voor deze dag zijn we op zoek naar mensen die achter de catering willen staan,  Mocht u/jij zin hebben om  deze dag of een dagdeel te komen helpen dan horen we het graag, alle hulp in welkom.
U kunt u zich opgeven via de mail: