De jaarmarkt ligt alweer een maand achter ons. Met dankbaarheid kijken we terug op deze dag. Van vroeg tot laat waren er mensen bereid om te helpen, de liefde onderling was voelbaar. Ook het eten na afloop, met 61 mensen, het was geweldig en fijn om zo de dag met elkaar nog even door te nemen. Vanaf deze plaats nogmaals dank aan alle vrijwilligers en sponsoren, die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. De opbrengst van de jaarmarkt is € 7.254,13!

Kleedjesmarkt
Ook de kleedjesmarkt ligt al weer achter ons. Het was een geslaagde en gezellige dag. Bij de 30 kleedjes die er waren, was er van alles te vinden. Op het terras kon er uitgerust worden onder het genot van wat lekkers. Ook deze dag waren er weer vrijwilligers bereid om ons te komen helpen of ze hadden vooraf iets lekkers gebakken voor bij de koffie. Allen hartelijk dank voor jullie hulp. Ook de sponsoren van deze dag, hartelijk dank. De opbrengst van de kleedjesmarkt is € 900,-
Snoeprollen
Zoals u misschien weet, zijn er op de Jaarmarkt en op de kleedjesmarkt snoeprollen verkocht. Deze snoeprollen hebben wij ingekocht voor een leuk bedrag.
Er zijn er nog genoeg over, dus mocht uw voorraad op zijn, dan horen wij het graag. De prijs is 9 rollen voor € 5,-. Als u interesse heeft, kunt u contact opnemen met Alette Steenbergen (06 57167832) of mailen naar .

Fietspuzzeltocht
Het is nog niet zover, maar alvast voor in uw agenda, maandag 5 augustus wordt onze jaarlijkse fietspuzzeltocht gehouden. De fietstocht zal ongeveer 20 km zijn en gaat door Ouddorp en omstreken. Onderweg is er een stop en na afloop kunt u nog wat lekkers kopen. Deelname is € 3,- per persoon, starten is mogelijk tussen 18.30 en 19.00 uur. Startlocatie is de Dorpskerk.

Presentatie/goede doelenmarkt
Net als voorgaande jaren is ons voornemen om met boerenlanddag 7 september 2019 D.V. een presentatie/goede doelenmarkt te organiseren. U kan/mag uw vereniging/organisatie of stichting deze dag presenteren, promoten of eventueel goederen verkopen. (Uitzondering eet en drinkwaren of alcoholische dranken)
De markt zal zijn van 9.30 tot 16.00 uur. Rond de Dorpskerk Weststraat 2 Ouddorp.
Inschrijven kan via: tot en met zaterdag 10 augustus 2019. Er wordt een bijdrage van € 25,00 euro gevraagd voor de kraam die tot uw beschikking zal staan. We zien uit naar uw komst.