Nieuws Nieuws

Jaarmarkt
Zoals u wellicht in de vorige Kleine Kracht gelezen hebt, zijn de voorbereidingen voor de jaarmarkt in volle gang. Blij en dankbaar zijn we, dat we al een heel aantal kraamhouders hebben kunnen vinden die op onze jaarlijkse markt willen komen staan. Helaas zijn er vanuit de gemeente nog geen ideeën voor het vullen van kramen etc. gekomen, mocht u deze hebben dan kunt u ons altijd mailen. Al uw ideeën zijn welkom.  Of mocht u zelf een kraam willen vullen, dan horen we het graag.

Hulp
Ook zijn we nog steeds op zoek naar hulp van u als gemeentelid voor deze dag.
Mocht u/jij zin hebben om  deze dag of een dagdeel te komen helpen dan horen we het graag, alle hulp in welkom.
U kunt zich opgeven bij Anne Grinwis.
Via de mail: of telefonisch 0187-683280.

Het inleveren van de 2de hands spullen, kleding etc. gaat weer van start, hieronder ziet u waar u uw spullen kunt brengen.

2de handskleding/spullen
Alle 2de handskleding is welkom, mits deze in goede staat en gewassen is.
2de Handsspullen, glas en servieswerk wat nog in goede staat en bruikbaar is kunnen wij gebruiken voor de verkooptafel op de jaarmarkt. Als het mogelijk is graag aanleveren in stevige dozen.
Dit alles kan worden ingeleverd bij Anne Grinwis Preekhillaan 12 Ouddorp.

Grote meubelstukken en computers kunnen we helaas niet aannemen.

Levensmiddelen
Misschien wilt u alvast met ons mee verzamelen voor de levensmiddelenkraam. Om deze kraam te vullen zijn we op zoek naar allerlei levensmiddelen met een ruime houdbaarheidsdatum. Heeft u al wat staan, dan kunt u het brengen bij Daniëlle Quist, Emmaweg 3 of  Preekhillaan 12. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd mailen naar:
 
DE punten
We zijn nog steeds op zoek naar Douwe Egberts punten. Met deze punten hopen we voor leuke dingen te sparen en deze voor de jaarmarkt te gebruiken. Helpt u mee? Inleveren kan in het blik in de keuken van de Morgenster of door de brievenbus bij een van bovengenoemde adressen


 

terug